***       Водещите вечерни новини       на 31 юли 

...
   ***   
   Водещите вечерни новини   
   на 31 юли 
Коментари Харесай

Водещите новини! Съдийката Гьонева не е декларирала средства, има 5 кредита. Рязалият момичето е „клиент“ на правосъдието с 2 мерки за побой


   ***   

   Водещите вечерни новини   
   на 31 юли   

 

Вече стана ясно, че садистът Георги Николаев е и рецидивист, осъждан на пробация при започване на годината с две ограничения и още веднъж за побой и отново за „ лека телесна щета “, споделиха осведомени.

Любопитен факт е, че арбитър Татяна Гьонева, не е заявила парични средства и банкови сметка. Теглила е обаче 5 заема: ипотечен, два потребителски, овърдрафт и разполага с кредитна карта. Съдийката дължи 90 хиляди лв..

***

Множеството се събра пред правосъдната палата в Стара Загора, откъдето е жертвата на офанзивата с макетно ножче. Хората започнаха да се събират час преди публично оповестеното начало на демонстрацията, съобщи Българска национална телевизия.

Бащата на обезобразеното момиче сподели, че тя благодари на хората за поддръжката, която е непредвидена.

***

Многолюден митинг в поддръжка на обезобразеното момиче от Стара Загора се организира пред Съдебната палата в София, съобщи кореспондент на Novini.bg. На демонстрацията са издигнати плакати с надписи " Нито една повече ", " Утре може да съм аз! ", " Не желая страна със междинна фашистка щета ", " Насилниците в пандиза! Искаме ефикасни присъди! " и други Чуват се и викания " Нито една повече ".

***

Адвокатите на обвинения Валентин Димитров и Петко Кънев са поискали отказ на съдията по делото Тодор Минов, заяви пред публицисти юрист Кънев. 

Като причина те са изтъкнали, че той е гледал първата мярка за неотклонение на Г.Г. Съдията е показал, че процедурата не е нужна. Кънев разяснява още, че отбраната ще апелира взетата мярка за неотклонение.

***

„ Защитата на всички права (и на потърпевшия, и на обвиняемия) е допустима само когато се владее силата на правото и се подхожда осъзнато и отговорно. Насилието над всеки човек е правно и човешки нетърпимо. Всеки потърпевш разполага с правни средства за отбрана, а всеки принудител носи юридическа отговорност “.

***

Чавдаров изясни, че е научил от медиите, че е разследван за корупция по сигнал на кмета на Варна Иван Портних.

„ Ще пристигна времето, когато ще се убедите, че всичко това не е правилно. Аз съм извънредно сюрпризиран и просто нямам пояснение “.

***

29 октомври 2023 година – изборите за общински съветници и кметове.

***

Сред жертвите има и 10-годишно момиче.

***

Треньори по ветроходство, които се намирали в централния гръцки град Волос за Световното състезание за младежи, получиха специфична хвалба за помощта, която оказали при спасяването на 130 души, блокирани на плаж, откакто пожар прекъснал пътищата за евакуация към вътрешността, заяви Ройтерс, като се базира на известие на Световната федерация по ветроходство (World Sailing).

***

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР